| xDyanne a întrebat:

Buna va rog sa ma ajutati am par foarte rebel, nesanatos zboara in toate directiile. Poate puteti sa imi recomandati ceva sampon sau balsam, parul meu este putin ondulat cu placa si cu ondulatorul daca ma dau maxim de trei ori mi se exfoliaza varfurile foarte tare. Plizz alone. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kristinikaaa a răspuns:

Iti recomand sa folosesti o masca de par. Eu am incercat Syoss Smooth Relax, sampon si masca, si mi se par foarte bune; acum totul depinde de fiecare, daca i se potriveste sau nu un anumit produs. Pe de alta parte, inainte sa-mi usuc parul cu fohnul sau sa il dau cu placa (inainte sa il expun la caldura) aplic pe el un ser special de protectie impotriva caldurii excesive - de la Taft, protejeaza pana la 220 grade Celsius. Sper ca-ti sunt de folos sfaturile mele.

2 răspunsuri:
| XXy a răspuns:

Ulei de masline/masca de la kallos cu placenta +fixativ = Disciplina

Răspuns utilizator avertizat