anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
va rog sa ma ajutati cu ceva
sunt baiat am 15 ani si inteleg ca este normal sa-ti apara cosurile la varsta asta de fapt mie mi-au aparut de la 13 ani
A fost o perioada nasoala, oricum acum numai am asa multe dar este adevarat ca poate sa apara cosuri de la ciocolata sau am citit undeva ca la adolescenti
ca, cosurile sunt mult mai rele cand sunt stresati. Mie imi place mult ciocolata si uneori sunt destul de stresat si recunosc ca si atunci apar si cosurile.
spuneti-mi va rog la ce sa renunt:
-la ciocolata sau sau sa incerc sa numai fiu asa stresat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crede-ma ca de la ciocolata nu patesti nimic! Chestia ar fi sa le tratezi cu lamaie, bitter suedez
caci eu am folosit bitter suedez si mi-au trecut cosurile.Se gaseste in farmacii.

2 răspunsuri:
| Bebelushaaː a răspuns:

Mie imi apareau d la mancare nesanatoasa gen chipsuri, hamburgeri. Am renuntat la ele si am inceput sa mananc mult mai multe fructe si legume. Mananc si ciocolata si nu am nimic happy Depinde de fiecare organism.acum am scapat cu totul de el, adica daca imi apare 1 p luna. Sfatul meu este sa mergi la un dermatolog el iti poate da un tratament in cazul in care nu reusesti sa scapi de ele.

| Gianni a răspuns:

Salut. sincer incearca sa enunti la ciocolata cat poti de mult si incearca sa te distrezi mai multwinking spalate frecvent pe maini si pe fata cu sapunwinking iar daca vrei sa accelerezi vindecarea cosurilor sau a acneei mergi la farmacie si cere Zineryt ( o cutie galbena cu solutie in ea, costa aproximativ 35-40 RON) sper sa te ajute raspunsul meuwinking astept fundita