anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu un remediu pentru reglarea menstruatiei. Am 22 de ani si de vreo 5 ani am menstruatia foarte neregulata, mereu intarzie 5-10 zile chiar si mai mult uneori si dureri groaznice. Am fost la medic totul e in regula si tot imi spune sa iau anticonceptionale (ceea ce nu vreau). Serios? Singura metoda ar fi anticonceptionalele, si dupa ce renunt la ele sa revina iar neregulat? Stiti remedii naturale care chiar au avut efect in reglarea menstriatiei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Faci sport, reduci stressul, mananci sanatos si echilibrat sau ramai insarcinata si scapi de menstruatie un an de zile.
Da, anticonceptionalele, chiar daca se numesc asa au si alte efecte benefice asupra organismului, daca medicul ti-a recomandat asta nu de prost a facut-o. Sunt femei care au menstruatie neregulata toata viata, nu prea ai ce sa faci in legatura cu asta, ori o ti sub control cu AC ori te obisnuiesti cu ea.

Multa sanatate.

| vocea a răspuns:

Daca medicul a zis asa atunci trebuie sa faci ce spune, dar fiindca esti draguta am gasit un remediu naturist care ar fi potrivit pentru cauza ta http://www.pcfarm.ro/......ruatiei!-2

| anamariarot a răspuns:

Sfatul meu e sa apelezi la alt medic