| Anonim203 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati repedecrying.

Am 3 pisoiasi si unul din ei este mai tot timpul retras, nu prea mananca(se vede ca ii este foame, dar nu vrea sau nu poate manca), nu se joaca cu ceilalti 2 si mananca doar de la pisica(mama) si daca ii dau eu in guritasad.

Nu este asa de fel, se comporta astfel de 1-2 saptamanasad

Va rog sa imi spuneti ce ar putea sa aiba.Sau ce sa ii fac?
Il iubesc mult si vreau sa il ajut, dar habar nu am cum.
Fara veterinar/farmacie.Mama mea se va duce peste o saptamana sa vb cu cineva, dar eu nu vreau sa stau degeaba pana atunci! Imi este teama ca se va inrautatiworried si nu vreau sa astept!

Va rog mult de tot:X

P. S. imi pare rau daca sunt greseli.am scris repede si nu am fost atentabig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mary_5266 a răspuns:

In primul rand separal de ceilalti si acordai mai multa atentie,dai sa manance lui separat,tinel la caldura,incearca sa te joci cu el si ai rabdare,lasa-l sa se odihneasca dupa ce mananca,pisicutele dorm mult. O prietena avea o pisicuta mica la fel, era slaba si nu manca, dupa ce am luat-o la mine acasa dupa vreo doua zile s-a schimbat complet, acum e sanatoasa mananca se joaca etc

5 răspunsuri:
| chelie91ptm a răspuns:

Eu zic sa il duci la veterinar, sigur are probleme. Acolo te vor ajuta cu cateva vaccinuri

| emy a răspuns:

In primul rand, trebuie sa te rogi mult, mult, mult si fara pic de indoiala. Apoi trebuie sa astepti pana cand mama ta vb. cu cine trebuie. Numai un medic veterinar este in masura sa se ocupe de asta. Doamne ajuta!

| MirelaC a răspuns:

Daca e retras si nu socializeaza,o fi autistrolling on the floor))))

da' de ce nu vrei sa-l duci la veterinar? crezi ca esti mai tare decat un doctor?
no stai asa si fa tu pe doctorita si-o sa ramai doar cu doi pisici.
du-te, frate, la veterinar!

| Anonim203 explică:

Multumesc mult:*

Si pentru @Mirela nu am zis ca sunt eu mai mare ca un veterinar! am zis doar ca vreau sa fac si eu ceva pana il duce! poate reusesc ceva! angry app app sunt FATA! angry

| MirelaC a răspuns:

Scumpa mea:*,de unde si pana unde c-am zis eu ca esti baiat?
"du-te,frate,la veterinar! "
"bai, frate.","nu stiu, frate" sunt niste expresii stii?batting eyelashes
si nu-mi pune tu mie "x(" ca nu ma impresionezi delocbatting eyelashes:*:*