| d(eea)b a întrebat:

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste pareri. Mi s-a terminat menstruatia acum 1-2 zile, dar durerile de sanii inca sunt prezente este normal? Inainte de dezvirginare menstruatia dura vreo 4-5 zile si durerile de sani dispareau dupa aceasta, dar acum menstruatia mea dureaza cam 4-7 zile si am dureri de sani, imi puteti spune ce se intampla? Si inca ceva am 17 ani jumatate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sorinadiet a răspuns:

Hm... cum sa spun eu? foamea vine mancand... incepand viata sexuala asta nu "linisteste" neaparat, ci, dimpotriva, mai degraba starneste! nu-s o incuiata, dar asta e rostul "casatoriei" al traiului impreuna, al prezentei constante a partenerului langa tine! poate nici nu constientizezi "foamea" asta, dar, substantele chimice(hormoni-estogeni) pe care le dezvoltam firesc, dupa o varsta, au si ele prioade de maxim, la tine pare ca au crescut acum, din cauza "abstinentei" din timpul ciclului...bine ar fi sa te duci la un ginecolog; sfaturi avizate nu strica nimanui!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai probabil niste mici dereglari hormonale. Cred ca ar trebui sa te duci la ginecologul care te vede constant si sa-i spui. Iti va face cateva analize si va vedea daca ai nevoie de tratament sau nu.