anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati urgent! Deci,sora mea s-a jucat cu niste pisoi de la o prietena de a ei si se pare ca acei pisoi aveau o boala.I-a aparut o buba pe picior si acelei prietene,pe mana si pe picior si sora mea,mi-a dat si mie normal laughing Ce as putea sa fac, cu ce sa ma dau sa treaca ca acea buba creste.La inceput este mica si rosie si creste.La inceput nu am bagat-o in seama crezand ca este o simpla piscatura dar mi-a atras atentia ca s-a marit si am 2 pe picior si una pe burta.Eu am luat ca sunt mai sensibila la piele dar altcineva nu a mai luat decat cine a atins pisoii.:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

La doctor.ce vrei sa spunem noi aici? le spuneti la parinti, si la doctor.

| adiTzaa19 a răspuns:

Buna. Cel mai bine mergeti toate la medic! El va sti unde sa va trimita si ce sa va dea, pentru ca astfel de infectii pot produce boli de piele, si multe altele..deci nu-i de bine, si nici de joaca. NU va dati cu toate minunile de creme, pana nu mergeti la un medic! Bafta, si pe viitor aveti grija happy