Se pare ca nu toata lumea a inteles unde te referi...
Este cos. chiar daca doare tare apasa pe el si o sa se sparga o sa vezi. e groaznic stiu. chiar daca nu seama a cos strange din dinti si stoarce`l
Funda?
Cred ca ai facut herpes(de la vant)...da`ti cu alifie de musetel(o gasesti la farmacie).si sa nu dai cu limba peste umflatura.ca te ustura si mai tare... oricum.nu te ingrojora ca in cateva zile o sa iti treaca[mi s`a intamplat si mie
FUNDAA?
Buna! Si eu am patit acest lucru acum vreo 2 luni.Trebuie sa te speli foarte bine si sa te dezinfectezi,(incearca sa ii spui mamei tale ce s-a intamplat pentru ca este bine sa stie deoarece s-ar putea agrava si sa faci puroi iar atunci vor aparea niste complicati asa ca mai bine spui si mergi la doctor pentru ca sa nu ai probleme grave, si plus de asta este mama ta...nu trebuie sa iti fie rusine). Succes, te pup!
Iti este rusine sa-i spui mamei dar sa stie o lume intreaga nu tie rusine Doamne ce tupeu ai
Poate fi o ciuperca, un herpes( care deja e un semn ca ai virusul in organism), nu e un cos in niciun caz.nu te apuca sa il storci ca poti face o infectie.zi.i mamei tale, sunt sigura ca si ea a avut probleme la viata ei.mergi la ginecolog :O
Trebuie sa ajungi la ginecolog cat mai repede. daca esti minora, cu mama ta, daca nu, mergi singura. Ai facut o infectie (nu neaparat transmisa pe cale sexuala) si ai nevoie de tratament urgent.