Probabil ai stat in curent sau ai facut o infectie.
Mergi la un cabinet sau urgenta oftalmologica si vei primi tratamentul necesar.
Atentie!
Ne-tratat la timp si/sau corespunzator pot aparea complicatii si poti ramane cu urmari grave de vedere!
Este posibil sa ai dioptrie. Nu conteaza ca nu ai mai avut pana acum probleme. Totusi e posibil ca de la lacrimare tu sa te freci la ochi pana ajungi in situatia descrisa de catre tine. Recomand vizita oftalmolog, neaparat, deoarece se poate agrava, mai tarziu sa ai probleme mai mari. Acum ochelarul este un accesoriu/bijuterie, nu trebuie sa te sperie faptul ca o sa porti ochelari.
Fix asa era si colegul meu, pana la urma si-a luat ochelari, deci cred ca si tu ai nevoie, oricum du-te la un consult mai bine.
Ar trebui sa mergeti la medicul oftalmolog pentru o consultatie amanuntita si sa va masoare dioptriile pentru ochelari sau lentile necesare! Dar trebuie sa va masoare si tensiunea oculara pentru a evita glaucomul care duce la orbire!
Eu chiar in acest moment..sufăr! Câteodată mi-se intampla sa mi-sa abureasca ochii.Nu mai vad asa bine..si da sunt la fel ca tine! Ai nevoie de ochelari! Nu contează ce zice doctorul, contează cum te simti tu! Iti spun sincer si precis ai nevoie de ochelari!