Nu stiu nici o cura de slabit dar...eu nu am mai manacat dupa 6 seara am facut sport la scoala.(mai mult) si am lasat masa de dupa amiaza ..si asa am slabit 7 kg
Cu chestia cu sala sunt de acord dar cura de slabire nu!
daca te-ai uitat la totul despre mame
cand a spus nutritionista acea atunci ca nu este bine sa ti cure de slabire deoarece iti inveti stomacul fara macare cea ce poate duce la adaugarea kg in plus desi nu mananci nimic, cel mai bine e sa consulti un nutritionist si ti spune el ce si cum treebuie sa faci (FUNDA)
Heii:* in primul rand trebuie sa le spui tai-tai dulciurilor produselor fast-food alcoolului tutunului cafelei[daca este cazul.In al doilea rand trebuie sa mananci sanatos fructe legume lactate slabe carne fiarta sau la gratar.Din aceasta cura nu trebuie sa lipseasca footbalul[jogging sara si dimineata role biucicleta sala daca iti permite buzunarul iar daca nu fa exercitii seara singura de pe net.Gasesti o multime!]Daca ai celulita si vergeturi cumparati o crema si maseazate cu ea.Iti recomand cele de la garnier sh avon sunt foarte bune.Si leacurile babesti sunt bune:impachetari in folie cu zat de cafea, apa cu lamaie in fiecare seara etc. Sh nu uita 2 l de apa in fiecare zi.:* Fundita?