| camelia_8326 a întrebat:

Va rog sa-mi recomandati si mie un neurolog bun, nu conteaza locatia, am un frate care face crize epileptice de 20 de ani. Am fost la Iasi, dar nici un doctor nu a dat un diagnostic exact, iar situatia lui se inrautateste de la o zi la alta. Va rog ajutati-ma. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| manna a răspuns:

Buna seara,
Pai uite din propria experienta, (taticul meu a suportat deja 2 atacuri cerebrale, iar un verisor are de 20 de ani de crize epileptice), si ambii sunt la evidenta si tratament la un doctor a carui fapte vorbesc de la sine, chiar daca e din RM, e de talie internationala, are la activ multe interventii in toata lumea. Iti transmit aici datele pe care le detin: " IMSP Institutul de Neurologie si Neurochirurgie ", rep. Moldova, Chisinau, str Corolenko 2, cod postal : MD2019, sectia Neurochirurgie Urgenta Stroke, Mihail Gavriliuc, doctor habilitat in stiinte medicale, prim-vice director al Institutului de Neurologie si Neurochirurgie. Daca nu mergeti personal, ar merita macar sa-i scrieti o scrisoare, cu anexele actelor privind diagnosticul fratiorului si posibil va fi deschis la o colaborare macar la distanta.
In rest... iti urez tie tarie si speranta, parintilor rezistenta si fratiorului alaturi de voi cat mai mult bine, bucurii si desigur sanatate! Te-am pupat, sper sa fi fost de ajutor.

4 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Aici ii gasesti pe cei mai buni din Europa - http://www.epilepsy.com/epilepsy/keto_physicians_europe

| nickolass25 a răspuns:

Aici iti dau cateva nume a unor doctori buni pe care ai putea sa ii contactezi: Conf.Univ.Dr.Rodica Balasa - medic neurolog, Clinica de Neurologie I, Spitalul Clinic de Urgenta Tg-Mures; sau Dr. BĂLĂIANU MIHAELA, despre care gasesti informatii la adresa http://neurologiemures.weebly.com/index.html. Sper sa iti fie de folos aceste informatii si multa sanatate fratelui tau. Succes. :)

| camelia_8326 explică:

Buna ziua! In legatura cu medicul din RM pentru mine nu ar fi o problema sa ma deplasez acolo tinand cont de faptul ca sunt din Iasi, dar as avea o rugaminte, nu stiu cum sa procedez, nu stiu daca sitemul medical este ca si la noi, daca au taxe fixe sau daca nu, cat trebuie sa dau la medic pe langa taxe? As vrea sa mai stiu daca ma primeste fara programare, pentru ca as vrea sa plec saptamana viitoare.Multumesc inca odata! Multa sanatate tie si familiei tale!

| georo2014 a răspuns:

Buna! Poti merge la

www.ClinicaNeurologie.ro

Au medici neurologi buni, iar clinica se afla in Bucuresti. Succes!