Ai pastrat antrenamentul constant? Ai face bine sa mai schimbi pentru ca se obisnuieste corpul. Ce fel de proteine iei? Suplimente sau doar din alimentatie? Suplimente de care? CU absorbtie rapida(zer) sau absorbtie lenta(lapte si ou). Ideal ar fi sa iei cu absorbtie rapida dupa antrenament si dimineata la trezire, si un milk&egg cu absorbtie lenta seara inainte de culcare sa ai toata noaptea aminoacizi in sange. Suplimentele tale nu au carbohidrati deloc? Ar fi bine sa aiba ...Multe de zis!
Citeste aici mult mai multe informatii si pareri personale ale altori oameni http://forum.getfit.ro/forum.php
Depinde ce vrei sa pui te tine muschi sau grasime, grasimea se pune prin mese neregulate, lipsa exercitiilor fizice si asa mai departe, daca esti vorba de muschi eu zic ca faci f bine ce faci acum asa ca trebuie doar sa mai astepti sa vezi rezultatele finale. Daca tot nu merge iti recomand un canter performant ( am asa ceva acasa il gasesti in mare oriunde) acesta iti da procentul de grasime, de apa si de masa musculara, asa vei vedea mai bine unde ai probleme
Pai. eu am luat cu absorbtie rapida (rapidd mass) si. am luat si niste creatina ( in loc de energizante )si am luat tot timpul, aminoacizi am luat in ultima luna. dupa ce am vazut ca nu mai merge cu rapid mass ...am luat amino 2100 ( din germania ). am vazut pe net si cand s-a dus tata mi. a luat si nimic aceleasi rezultate.acum m.am lasat momentan pentru ca am citit ca la unii corpul se dezvolta mai greu, si toti se mira de ce am ramas asa...