| anncutsa a întrebat:

Buna!

Vad ca sunteti cu toti draguti pe acet site si m-am gandit sa pun o intrebare pentru verisoara mea care este intr-o problema destul de mare...
Are 11 ani si daca cineva o face sa rada prea tare sau nu ajunge la timp la baie se scapa pe ea straight face are un obicei prost. se duce la toaleta inainte de a merge undeva si stie ca o face sa rada, si imediat se scapa totusi daca a facut inainte.Eu zic sa fi racit dar mereu i se intampla astfel de lucruri.As vrea sa o ajut de aceea am pus aceasta intrebare : Cum poate sa se abtina?

Sper sa nu luati in bataie de joc intrebarea asta.Multumesc mult! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Nu e nimic de ras. Cunosc si eu o persoana care avea aceeasi problema la varsta respectiva. Acum nu stiu daca o mai are sincer sa fiu. Poate in timp se va rezolva de la sine, poate exista o solutie anume.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E foarte posibil sa sufere de o malformatie a vezicii urinare. Trebuie sa vorbeasca cu parintii ei si sa o vada cat mai repede un pediatru.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E bine sa mearga la un medic, nu e de ras, poate exista un tratament si pentru asa ceva.

| Ea12345 a răspuns:

Este ceva ce se trateaza greu.Sunt multi copii care se dezvata greu sa nu mai faca pe ei la varste mari, insa nu e de ajuns ajutorul parintilor.

| ely92music a răspuns:

Sa se duca la un control medical. Poate e o problema la vezica sau la rinichi. Npc!