| Girly97 a întrebat:

Vara viitoare voi merge in vacanta in Canada in orasul New Glassgow si vreau sa stiu daca acest zbor imi va afecta somnul si starea mea si cum pot sa evit sau sa tratez aceste defectiuni. Va rog frumos sa imi dati cateva sfaturi utile ca imi petrec vacanta distrandu-ma, nu dormind. FUNDA! Daca aveti nevoie de informatii: o sa plec cam in iulie 2015 pe la 8-10 din aeroportul din Bucuresti si as ajunge cam in aceeasi zi dar cam pe la 14-17 ora noastra. Dorm de obicei de la 22:45 pana la 6:45.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| edy2003 a răspuns:

Parerea mea e ca daca zbori fara escala poti sa dormi in avion, dar nu e exclus sa fi foarte obosit dupa zbor chiar daca dormi din cauza fusului orar, nu doar sa fii obosit, oricum daca stai mai mult de o sapt jumatate in Canada te acomodezi si nu cred ca vor mai fii pb daca nu pleci la 3-4 zile din nou spre Romania. sfatul meu e sa te odihnesti 2 zile dupa ce ai ajuns in Canada. Sper sa te ajute comentariul meu.

| Girly97 explică (pentru edy2003):

Crezi ca ar ajuta si un pui de somn? happy

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| zlatan44 a răspuns:

Pot sa te intreb daca acum te afli inca in Canada?