anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, vecina mea are o fetita de cateva luni, iar uneori ma roaga pe mine sa stau cu ea pentru cateva minute pana merge sa faca cateva cumparaturi. De obicei plange mai tot timpul cand sta cu mine, dar am observat ca atunci cand e alaptata de mama ei tace si se linisteste. Intrebarea mea e urmatoarea: cand stau cu ea si plange are ceva daca simulez o alaptare? Imi poate afecta in vreun mod negativ sanii? Sau pe ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Vrei sa faci pe suzeta? Ideea e foarte slaba, iti poti deforma sanul, faci fetita sa pompeze degeaba, iar mamelonul e o zona erogena, nu cred ca vrei sa te exciti aiurea pe seama unui bebelus.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Cel mai bine prepara-i lapte la biberon tu nu ai cum sa o poti alapta daca nu ai nascut de curand.

| NGheorghe a răspuns:

"plânge, tace, se liniștește" - este un dialog. Dacă aia mica nu își găsea singura ocupații când era cu maică-sa atunci tu nu ai nicio șansa sa o "liniștești". Tu cel mult poți sa iti faci o ocupație (împletit, etc) iar dacă aia mica își găsește si ea ceva de făcut... depinde doar de ea, tu oricum esti in plus din simplu motiv ca nu esti de înălțimea ei si nu știi "vorbești cu ea". Este foarte cunoscut faptul ca "copii se enervează repede si le trece repede (doar după ce sunt înțeleși)" ei bine sunt persoane mari carora "nu le trece repede" iar asta pe "limba copiilor" înseamnă ca sunt nebuni si de evitat. Pe de alta parte persoanele mari se cred inteligente si tot ce fac este sa le strice ocupația (in loc sa participe când ii depășește) si căutând sa ii păcălească crezând ca le va merge. Cam asta vrei sa faci si tu... dar dacă nu ai lapte? — clar ca o sa te evite încă de când intri pe usa, nu pe cea de la camera ci pe cea de la intrare.

| Raniaa a răspuns:

Îh!
Nu face idioțenia asta, făcând pe suzeta tu te poți excita (mamelonul fiind o zonă erogenă), iar copilul se va agita mai rău. Încearcă să-l iei în brațe să-l legeni ușor, vezi dacă are scutecul curat, acordă-i atenție/ joacă-te cu el, dă-i o suzetă, prepară-i lapte... dar, nu pune-n practică acea idee complet retardă!