| Biancasata a întrebat:

Buna! Vi s-a întâmplat si voua sa va doară de la gat si umerii? Credeti ca ar fi vorba de o hernie cervicală sau spondiloza? Astept pareri, dau funda ????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult mai sigur ai mioze. Sunt din cauza poziției greşite la calculator sau în general oriunde ai sta.
Mergi la un fizioterapeut.

Hernie cervicală îți spun aproape 100% că nu e.

| ZappyTV01 a răspuns:

Eu am avut dureri la zona gatului când seara pe la 10 mă durea extrem de tare! Și mă crezut că o să mor pe bune după 2-3 minute mi-am revenit și îmi era frica că o să se mai întâmple dar uite că cu ajutorul lui Dumnezeu nu sa mai întâmplat până acum.

Dar dureri la umeri n-am avut nu știu cu e dar presupun că e similar ca la gat doar că te simți mai ușurat!
Eu am avut dureri la genunchi e groaznic îti zic din propria experiență și nu e a fost ușor pentru mine

| Biancasata explică (pentru ZappyTV01):

Pai si cum ai rezolvat?

| ZappyTV01 a răspuns (pentru Biancasata):

1. Bea un ceai cald ori du-te la un medic că să îți deie un tratament ceva tot poți găsi!

Eu am așteptat și a trecut dar nu îți recomand fie daca durerea persista ai grija de sănătate ta!

| Andreibistriteanul a răspuns:

Sau aer conditionat.