Ia legatura cu medicul tau de familie.De ce iei tablete, medicamente din proprie initiativa? Acestea pot fi luate numai in urma analizelor si la recomandarea medicului.
Daca nu apare de mai multe ori, poate fi de la vreo noapte pierduta sau nitel whisky in exces. Refa-te cu niste fructe, somn "clasic" de la 22 la 7, si mai vezi. Cred ca e bine sa nu ei Mg simplu (ori asociat cu Calciu, ori dupa o cura de Calciu).
Ori faci o cadere de calciu ( se asociaza cu ciclu la orice virsta ) si nu asimilezi acea forma de calciu pe care o tot iei, ori esti hipotensiva.
Cei cu tensiune mica sint predispusi la lipotimie. Verifica tensiunea si preventiv hidrateaza-te foarte bine ( 2 litri de apa pe zi ca " leac" ).
A fost o scadere de calciu sau magneziu. Sau, ai glicemie. Daca se mai repeta, ar trebui sa discuti cu parintii si sa mergeti la doctor.
La multi ani!
Daca zici ca ai luat vitamine singurul lucru care imi trece prin cap este nivelul glicemiei, cand ti-ai verificat ultima data glicemia? Daca inainte de acea stare de rau ai fost intr-o situate stresanta posibil sa ai probleme cu glicemia, in conditi de stres la diabetici ( cei care au probleme cu glicemia ) se instaleaza starea aceasta de rau dar nu neaparat.
Nu prea am tinut cont de glicemie. Am uitat insa sa mentionez ca in ultimul timp trec printr-o perioada foarte stresanta din cauza examenelor etc...
Multumesc de raspuns.
beatricepopescu întreabă:
jon22 întreabă:
IonBadita1 întreabă: