Nu putem spune noi daca e bine sau nu. La fiecare om metabolismul e diferit, ceea ce inseamna ca unii maninca foarte putin, iar altii trebuie sa manince foarte mult pentru a-si acoperi nevoile. Sotia mea se descurca si cu o cafea dimineata si un corn peste zi, si o masa seara, eu insa nu pot fara 3 mese, si ceva de rontait intre ele.
In primul rand, nu e bine ca ai saltat masa de dimineata. De acolo trebuia ca corpul sa isi extraga energia necesara pentru scoala si intreaga zi. Un proverb arab spune ca e bine ca masa de dimineata sa o maninci singur, cea de prinz sa o imparti cu prietenii, iar cea de seara sa o dai dusmanului tau. Si e un adevar aici.
Iar ca nu ai mincat dupa 6, zic si eu ca e bine. Eu insa nu as rezista fara sa maninc pana a doua zi .
) frate, dati-vă cu părerea, eu nu am spus nicidecum ca vreau un răspuns clar și bine argumentat. Atunci când o sa precizez asta da, o sa ma aștept la răspunsuri bune și bine argumentate dar acum nu am cerut nimic
E chiar destul de putin. Incepe sa-ti calculezi caloriile ca sa-ti fie mai usor, sa-ti dai tu seama singur cat mananci.
Ah deloc. Sincer ai mancat foarte prost. Mai ales ca la scoala ai mancat "porcarii ". ideea e ca dimineata e cel mai bine sa mananci ceva consistent si relativ sanatos daca poti, chiar daca nu esti obisnuit/a sa mananci dimineata incearca, macar ceva de la o covrigarie ceva idk >
TumblrAddict întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: