Sa nu mai consume alcool, ca ficatul lui este afectat de alcool de aceea vomita si ii este rau.
Chiar daca munceste 16 -17 ore nu are de ce sa vomite, ca munca nu-i provoaca voma, dar alcoolul da, ii distruge ficatul si-i afecteaza sanatatea.
Eu i-am zis să nu mai consume nimic, el zice ca nu i se pare greșit ca bea o bere odată la două săptămâni dar eu zic ca mai bine ar fi fără
Chiar si odata la 2 saptamani este rau, fiindca alcoolul la un ficat deja bolnav, inseamna ciroza, cancer de ficat si deces.
Starea de vomă provine de la alimentația nesănătoasă iar sângele poate proveni de la probleme cu prostata.
Prietenul tau estee inconstient. Cauzele vomitatului sunt multe, dar nu pot fi constatate decat prin anaize complexe.
Iti dau un exemplu: vomitatul poate fi determinat si de nervii stomacali.
Berea este dusmanul stomacului cu multa aciditate. Am cunoscut o persoana care consuma bere. Dupa consumul a 4 beri, intr-o zi i s-a perforat stomacul si a murit, nemaiajungand la medic.
Fiecare organ are niste etape de degradare si de functionare. Nu se sare asa peste etape sa ajungi la cancer. Intai intri prin gastrita, apoi ulcer si abia mai incolo se ajunge la asa ceva. Similar cu ficatul, are si el 5 stadii de fibroza pana la ciroza. Oamenii de pe aici si googleu te poate speria. Spune-i sa reduca stresul si munca, sa scoata alcoolul ca oricum e toxic, chiar de are sau nu ficatul afectat, si sa manance regulat. Si sa mearga la un medic gastroenterolog pentru o endoscopie si eventual ecografie care vede si ficatul.