Cel mai probabil iti induci aceste stari de panica si durere, din cauza fricii. Anxietatea vine si cu acestari stari de panica si continua sa evolueze spre: paranoia, schitofrenie si boli mai grave, daca nu te opresti sa-ti faci singura rau, aici.
Proteina C reactiva fiind un pic mai mare, denota ca ai o inflamatie sau infectie in corp.
Vad ca aici nu ai scris ca ai hipotiroidism si tiroida autoimuna, care ar confirma inflamatia din corp!
Eu recomand o ecofragie la tiroida, posibil sa ai noduli care iti dau aceste stari si mai recomand o dieta serioasa, care elimina carbohidratii complet si zaharul, ca hipotiroidia sa dispara complet si sa te refaci.
"în 5 Ianuarie | Seulbi a răspuns:
Singura problemă pe care o ştiu şi o am de câţiva ani este tiroidita autoimună cu hipotiroidism. "
Da, ce-i drept, am uitat ce era mai important . Am fost la endocrinolog şi dumneaei mi-a spus că nu este de la glandă, ci că, din contră, acea infecţie sau inflamaţie mi-a dereglat şi problema la glandă (reuşisem s-o ţin sub control) şi era în parametri normali. Tot dumneaei m-a trimis la hematologie, şi de acolo a început căutarea infecţiei... Până acum, n-am prea avut simptome, în afară de durerile de oase, dar recent s-au înrăutăţit, în special durerea în spate (ca nişte junghiuri care îmi şi îngreunează respiraţia uneori).
Mulţumesc mult pentru răspuns! ♥
De fiecare dată când am fost la cardiolog, mi-au zis că nu am nimic. Ce-i drept, îmi făceau doar EKG şi-mi spuneau că sunt prea tânără pentru probleme la inimă, şi că ar fi doar stilul de viaţă. Recent am făcut Troponina T hs, care a ieşit aşa: "
4, 27 pg/mL (< 14, 0)
Conform criteriilor World Health Organization pentru infarctul miocardic acut, pragul de decizie clinica pentru troponina T este 100 pg/mL.Limita minima de masurare: 3, 00 ng/L".
Nu ştiu să citesc asta, dar medicul mi-a zis că pare totul okay în privinţa asta. Totuşi, plănuiesc să merg şi la cardiolog, ca să fac investigaţii mai amănunţite.
Mulţumesc pentru răspuns!
Iti donez eu o picătură de sânge de al meu că e bun de vaccin pentru toate hepatitele de pe planetă
eu am locuit din 2005 până în 2009 cu o fată care avea hepatita C si am făcut sex doar fără prezervativ.
Si nu s-a luat la mine, am făcut analize din 6 in 6 luni si nu s-a luat.
Inafară de asta am avut o prietenă care mergea și pe centură și eu nu știam că ea face varianta așa că am făcut-o și cu ea de multe ori in decurs de 3 luni până când am aflat că e parașută fără prezervativ si nu s-a luat la mine nici un fel de boală cu transmitere sexuală.
Si acum eu sunt sănătos tun, tot am făcut analize periodic de toate bolile cu transmitere sexuala si au trecut mai mult de 9 ani de atunci si nu s-a luat la mine nimic nimic nimic nimic
așa că aș dona ceva sânge să facă vaccinuri din el impotriva tuturor bolilor care se pot lua de la prostituate
Dacă eu sunt imun la ele.
Mi-a spus un medic care face cercetare pe vaccinuri că si scuipatul meu este bun de vaccin
chiar așa mi-a spus cea mai simplă cale să vaccinezi pe cineva este să îl scuipi in fund
așa mi-a spus doctorul acela
Pune intrebarea si pe site-urile astea. S-ar putea sa gasesti un raspuns mai bun:
https://www.medic.chat/
https://www.sfatulmedicului.ro/
Incearca sa te linistesti pana la urmatoarea programare. Fii mai impunatoare cand mergi la doctor. Tu ii platesti ca sa te ajute
Am postat şi pe sfatulmedicului, dar nu mi s-a răspuns niciodată acolo, din păcate...
Voi încerca să fiu mai impunătoare, chiar nu mai suport să nu se găsească niciun răspuns sau să mi se facă doar câteva analize şi atât.
Mulţumesc mult pentru răspuns! ♥
Nu sunt doctor dar s-ar putea sa fie o boala autoimuna
Din păcate, am deja o boală autoimună (tiroidie autoimună cu hipotiroidism). Am fost la endocrinologul meu şi dumneaei mi-a spus că nu este de la glandă, ci că, din contră, acea infecţie sau inflamaţie mi-a dereglat şi problema la glandă (reuşisem s-o ţin sub control şi era în parametri normali) şi de aceea are acum, din nou, valori mari (7.117 uUI/mL).
Insist si te rog sa mergi sa faci o ecografie tiroidiana!
Posibil sa ai noduli sau altceva acolo... am trecut printr-o situatie a naibii de asemenantoare tie si sper din toata inima sa nu ai ce am avut eu.
Iti pot scrie in privat daca doresti.
Chiar te rog mult, aş aprecia enorm să aud şi experienţa altora, pentru că eu nu ştiu ce să mai fac şi mă panichez gândindu-mă că ar putea fi ceva grav, din moment ce parcă mă simt din ce în ce mai rău...
Mulţumesc mult!
Mii de scuze ca am raspuns greu, sunt in emisfera sudica si muncesc acum, ca-i zi la mine.
Verifica-ti mesageria te rog, ca ti-am scris acolo
Leucocitele marite?
La splina s-a uitat cineva?
Mergi la hematolog. Restul povestilor insirate aici nu au nici o legatura.
LarisaChe07 întreabă: