| AdeVero12 a întrebat:

Vin cu o problemă foarte gravă și urgentă din punctul meu de vedere.
Am un câine, este pechinez. Are aproximativ 4-5 ani. Îl iubesc foarte mult. Aseară s-a întors acasă cu un ochi scos. Are sânge acolo, e roșu, dar ochiul nu a ieșit complet. Doar într-o parte se mai vede. Îmi este frică dacă va muri. Acum câteva ore a dispărut, am citit undeva că uneori câinii când simt că vor muri sau o durere foarte mare își părăsesc casa sau ceva de genul. Este adevărat? Care ar fi motivele pentru care are ochiul scos și ce să fac pentru a-l ajuta? Mai pot să-i salvez ochiul? Mulțumesc anticipat, acest câine înseamnă foarte mult pentru mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| NevastuicAaA a răspuns:

Nu cred ca este adevarat.
Dar trebuie dus de URGENTA la un veterinar.
Cauzele pot fi multiple.
Nu te inteleg.Tu daca ti-ai scoate un ochi ai sta acasa poate revine el?
Cat de repede posibil, de la prima ora cand gasesti un veterinar mergi cu cainele la el.Nu il lasa sa sufere.

Pana atunci incearca sa il tii intr-un loc curat si cald.Nu il lasa iar afara.

Astept raspunsuri!

| Azµre a răspuns:

Nu prea ai ce să îi faci tu, decât un medic veterinar.

| ShowBizZz a răspuns:

Am patit acelasi lucru va trebui operat si dupa operatie trebuie sa ii dai cu o crema in acel loc sau cu putina apa calda si in cateva luni va trece dar nu va mai putea vedea cu acel ochi