anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna vin din nou cu aceas problema. eu ma manturbez destul de des 4/7 pe saptamana si stiu ca nu este prea sanatos dar mi-am creat un obicei un "viciu" ma poate sfatui cineva ce sa fac sa scap de acest obicei? apropo am niste bubite albe ne dureroase pe capul penisului sunt foarte mici dar nu imi plac! vreau sa scap de ele ce as putea face? am auzit ca pe acest site se pot da ceva "fundite" va rog dupa ce imi raspundeti la intrebare sa scrieti ce sunt acele fundite si cum le pot da pentru ca sunt nou pe acest site. multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru a scăpa de acest "viciu" practică un sport, te vei simți foarte bine fizic și psihic.
Referitor la bubițele de care pomenești trebuie să te vadă obligatoriu un dermatolog, el te poate diagnostica corect și instituirea unui tratament corespunzător, te duci fără rușine, sunt mulți tineri care merg cu astfel de probleme, nu ești singur. Posibil să fie din cauza unei igiene incorecte sau să fi luat un microb, ciupercă, etc. din toaletele publice, școală, etc.
Ai auzit corect, fundița este din partea site-ului dar întrebătorul este liber să premieze un singur răspuns din toate cele primite la întrebare fiind considerată cea mai inteligentă ori folositoare ție. Ea este de găsit în dreptul fiecărui răspuns, este gri, dai clic pe ea, apoi pe ok și ea devine portocalie. Are 100 de puncte și este semnul tău de mulțumire.
O seară plăcută.
Pa, pa.

2 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Cel mai recomandat este, daca ti-ai inceput viata sexuala sa iti faci o prietena(iubita) stabila. Vei vedea ca alaturi de ea vei scapa de acest viciu. Succes!

| AlexSM86 a răspuns:

Da, gaseste-ti o ocupatie ca sa nu mai stai in casa...un loc d munk ceva