Pastila de a doua zi nu e chiar asa de "bomba" cum le place unora sa creada. In zona mea este la liber.
Daca ai probleme cu ficatul ar fi bine s-o eviti si ar trebui sa lasi cateva luni pana sa iei alta.
Te deregleaza insa pentru o perioada mai lunga de timp (poate ajunge si la 6 luni in functie de organismul tau). Nu esti gravida, este dereglarea de care am spus. Nu mai poti conta pe calendar pentru o vreme.
Alt exemplu de persoana care nu se informeaza in privinta sexului, dar cumva il practica.
Uiti ca pastila aia e o bomba hormonala.
As zice sa mai iei inca patru ca sa fii sigura ca nu ramai gravida.
Atata timp cat am urmat indicatiile unor farmaciste, practic m-am informat de la ele. Sunt greseli care se intampla iar eu am venit aici ca sa ma informez si sa o pot remedia nu ca sa fiu luata la misto. Daca nu ai raspunsul pentru intrebarea mea poti trece foarte frumos la un alt utilizator fara a mai face specificatii care nu ajuta avand in vedere ca asta poate fi o problema medicala, mersi oricum pentru raspuns
Cu siguranta nu ai rămas daca nu s-a terminat în tine și ai luat pastila.de a doua zi
Buna. Trebuie sa mai iei acel tip de pastila, pentru a te asigura ca sa nu ramai gravida.
Buna, acele farmaciste mi-au spus ca respectiva pastila isi face efectul doar daca este luata la 72 de ore de la contactul sexual