| Usefulaid a întrebat:

Buna! Vin si eu cu o intrebare putin jenanta, insa daca ma puteti ajuta cu un sfar, parere, orice, as fi foarte recunoscatoare sau daca ati trecut prin asta! Deci sunt cu iubitul meu de 5 ani, insa primi 2 ani nu am patit asta, de 3 ani, de cand usor usor am inceput sa ma ingras putin ajungand la plus 8 kg peste cat aveam acum 5 ani, adica acum am 60, dupa sexul oral oferit de iubitul meu, incepe sa se simta ca si cum a mancat o ceapa. In general saliva in contact cu acea secretie, dupa un minut doua se simte asa… sunt o fire care transpira f repede. Nu stiu ce sa fac, nu ma simt incomod, si la sani patesc la fel. Ce analiza as putea sa fac sau de unde sa mi dau seama de unde provine toata treaba asta. Nu va ganditi ca nu sunt igienica…, am intrebat la
Doctor, insa sunt alta forma ( ca transpir in general) deoarece nu ma puteam pronunta exact deoarece mi-a fost rusine. Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dupa sexul oral oferit de iubitul meu.
Sexul oral nu este sex. Mătărânga iubitului tău nu are ce căuta în gura ta, care este făcută pentru mâncare, nu pentru sex. Pentru sex ai o gaură mai la vale.
si la sani patesc la fel.
Nici sânii nu sunt făcuți să își frece el stremeleacul de ei.
Când transpiri, corrpul încearcă să elimine din el toxinele. Sperma care ajunge unde nu trebuie, este interpretată de corp ca o murdărie. Dacă îl lași să o depună ne la locul ei, corpului îi este scărbă, dacă ție nu îți este, de aceea transpiri. Nu ești igienică deloc.
De ce ți-a fost rușine? De rușine nu transpiri?

| Usefulaid explică (pentru sadrian46):

Cred ca nu ai inteles bine ce am spus. Mai citeste odata dragul meu.

| sadrian46 a răspuns (pentru Usefulaid):

Nu mai citesc. Mie mi-e scărbă de sexul oral.

| Floridori a răspuns:

Acest lucru poate fi cauzat chiar de... ceapa.
Alimentatia influenteaza mirosul (deci si implicit gustul) fluidelor noastre corporale, inclusiv a spermei sau a secretiei vaginale.
In cazul fumatorilor, de exemplu, fluidele precum sperma, secretia vaginala, saliva, transpiratia, secretiile nazale etc. vor avea miros si implicit gust de tututn ( desigur, nu incurajez pe nimeni sa incerce gustul secretiilor nazale ale partenerului, de exemplu, pentru a verifica informatia laughing ).In cazul in care persoana in cauza mananca fructe parfumate, precum ananas, mango, pepene galben, atunci secretiile vor avea un miros si un gust dulceag si parfumat si tot asa.

Pentru a verifica daca acesta este motivul, renunta in a mai integra vreo 2 saptamani ceapa si usturoiul in alimentatie.In general mancarea gatita contine ceapa, preparatele din comert, conservele etc. Exclude din mesele tale ceapa si usturoiul, indiferent ca sunt gatite sau crude, timp de 2 saptamani pentru a face o proba. Eventual include fructe precum banana, ananasul, condimente precum scortisoara, cuisoarele, vanilia, rozmarinul, deci ingrediente parfumatewinking In mod normal, daca aceasta ar fi cauza problemei tale, atunci in aceste 2 saptamani ar trebui sa existe treptat schimbari si ameliorari in ceea ce priveste mirosul si gustul secretiei.
Daca sunteti fumatori, trebuie sa stiti si ca fumatul schimba radical mirosul si gustul secretiilor, nu numai din cauza mirosului specific, dar si din cauza toxinelor si a substantelor nocive introduse sistematic in organism.La fel si in cazul consumului de droguri, de exemplu (nu spun ca este cazul vostru, am dat doar un exemplu). Deci in cazul acesta, mici modificari aduse alimentatiei vor aduce schimbari minore, factorul principal fiind fumatul.

Daca si dupa cele 2 saptamani de proba, lucrurile vor fi exact la fel, fara schimbari in bine, atunci i te poti adresa medicului, dar ideal ar fi sa ii expui problema in mod direct si sincer, deoarece omul ala nu poate ghici intr-o bila de cristal ce te deranjeaza pe tine daca tu nu ii spui.Nu ai de ce sa te simti stanjenita.Situatia ta nu reprezinta nimic de pe alta planeta pentru el. happy