| AnaBlandianana12 a întrebat:

Vinerea trecuta am avut contact sexual cu prietenul meu, se rupsese prezervativul si am decis să iau o pastila de escapelle la o ora dupa incident. Nu am avut reactii adverse imediate, dar de vinerea asta a început sa ma doară ovarul stâng, acum toata burta si sa sangerez. Ciclul trebuie sa imi vina doar dupa 2 saptamani. Ce se intampla? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cum, ce se intampla?
Efectele negative ale pastilei Escapell, asta se intampla!
De acum incepand, pentru urmatoarele 6-12 luni, ciclul nu va mai veni la aceeasi data, fiind total dereglat, ca si ovulatia.
In ce priveste ruperea prezrevativului, aia se intampla dintr-un singur motiv: prezrevativ mult prea mare pentru cucul baiatului, care a fost larg, s-a rasucit pe cuc in timpul sexului, intianzandu-se la maxim si rupandu-se.
Pe viitor, baiatul sa cumpere masuri mici de prezrevativ, ca sa nu se mai rupa si sa nu te mai supuan risculuid e sarcina.
In ce priveste pastila de a doua zi, este indicat sa o iei 1 singura data in viata, pentru ca iti afecteaza grav sanatatea.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ori ți-a venit ciclu mai repede ori e de la pastilă.
da și pastila aia... își dăduse drumu? era spermă în prezervativ care a ajuns în tine?

| AnaBlandianana12 explică (pentru Adry05):

Nu, dar făcusem destul de mult si am inteles ca si lichidul lor conține spermatozoizi intr-un procentaj mai slab.

| Adry05 a răspuns (pentru AnaBlandianana12):

Lichidu nu conține, lichidul e „ulei" curat care curăță canalu, dacă el avea spermă lăsată de la alte acte atunci da, o să aibă și lichidu spermă, altfel nu conține.

| GabiDumitrescu a răspuns:

FUGA LA DOCTOR! Posibil sa iti vina ciclul mai repede, posibil sa nu...

| AnaBlandianana12 explică (pentru GabiDumitrescu):

Aparent, imi vine ciclu direct.

| Bizon95 a răspuns:

Pastielele de a doua zi sunt recunoscute ca fiind SUPER NASPA
nu ar strica deloc sa te duci la doctor, mai ales ca te doare un ovar SI SANGEREZI!