Nu stiu cat sa zic in procente, dar din putin s-o spart rau apoi. Si metalica, in putin timp sa se sparga... de la dulciuri sau sucuri sa fie? Da a salvat-o desi nu credeam ca mai se poate, depinde cat e de mancata inauntru, ca si eu aveam una de in afara nu parea cariata, dar de fapt in interior era praf. De o sa ma mai doara nu se poate decat scoasa mi-o zis.
Salut! Mie mi s-a spart una pusa, am amanat ca era cu covidul atunci, in timp s-o spart mai tare. Dar mi-a pus doar o plomba si am scapat ieftin. Ieftin 400 nu prea a fost, dar ma refer ca decat sa o fi scos tot e mult mai bine. Am doua masele lipsa, la dinti doar 4-5 plobe micute. Daca poate fi salvata sau nu? Asta doar un medic stomatolog iti poate spune. Si eu am avut una praf, mi-a pus coroana la ea. Apoi ma durea gingia si am pus peste alta ca legatura, plus inca 2, adica 3. In mijloc imi lipsea una. Si eu am una plombata, a zis ca de o sa am probleme cu ea, nu mai are ce sa ii faca. In prezent nu am nicio carie.
Cat era de praf? Ți-a salvat-o zici? Era sparta rău măseaua? Cat % din ea mai era?
Nu se poate face o reconstrucție de măsea că în acest clip?
Cred ca se poata, altfel la ce mai arata clipul? Dat cred ca costa mult. Eu am cerut sa o imbrace toata
Nu stiu cat sa zic in procente, dar din putin s-o spart rau apoi. Si metalica, in putin timp sa se sparga... de la dulciuri sau sucuri sa fie? Da a salvat-o desi nu credeam ca mai se poate, depinde cat e de mancata inauntru, ca si eu aveam una de in afara nu parea cariata, dar de fapt in interior era praf. De o sa ma mai doara nu se poate decat scoasa mi-o zis.
Înseamnă că nu ești dependenta de dulciuri
M-ai prins
Mai bine consumam alcool naibii de mă știau toți oamenii decât așa sa rămân fără dinți din cauza dulciurilor
anonim_4396 întreabă: