De toate, cu masura dar de toate.Eu consider ca nu alimentatia e totul pentru a avea un corp frumos. E nevoie de exercitii si exercitii, preferabil exercitii aerobice. Eu incercam sa dau jos un pic de pe burtica facand abdomene la sala cu greutati de pana 120kg. Dupa o luna nu se cunostea numic. Pana am inceputinceput sa joc baket vreo 2 ore in fiecare zi. Atunci au inceput sa se cunoasca rezultate. Asa ca, eu cred ca cheia este exercitiul pe timp de cel putin o ora. De exempu joggingul sau o plimbare de cativa kilometri.
Eu orice mananc, tot biscuite-n dunga raman. Ca nu stiu cat de sanatos sunt... asta-i partea a doua.
Buna,
Eu am un metabolism foarte rapid... orice as manca nu ma ingras. Totul depinde de metabolism. Daca vrei sa slabesti abtine-te de la mancat, alearga si fa exerciti cardio. Pentru a avea un corp sanatos poti manca fructe si legume multe.
Dar dc vrei neaparat sa fii slaba. incearca sa mananci... de 3 ori pe zi... ceva consistent si nu foarte mult[cantitativ ma refer.] de exemplu fructe si legume. 3 mese pe zi, nu prajeli fierte la cuptor, pe gratar
Bună! Eu am adoptat regimul ovo-lacto-vegetarian şi doar o dată pe săptămână, carne. Depinde ce vârstă ai, organismele în creştere au nevoie de mai multe proteine, deci de mai multă carne. Succes!
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/ O să-ţi placă!
Pai eu ca sa nu fiu gras nu mananc (eu nuprea mananc deloc daca ma lasi fara mancare o zi pot rezista chiar daca as putea manca) si se mananca majoritatea mancarurilor care au in componenta putine calorii. nu manca carne cel mai important daca nu vrei sa fii gras/grasa manaca mancaruri de genu salata spaghete sushi etc.
smilewithme întreabă: