Absolut nimic. Faptul ca poarte ochelari nu trasmite nimic in afara de faptul ca acea persoana are o problema de vedere sau ca vrea sa fie la moda (avand in vedere ca mai nou se poarta ochelari "de vedere" cu dioptii de 0 doar pentru fashion). Da, unele persoane cu o anumita fizionomie a fetei daca poarta ochelari pot sa lase impresia unei persoane culte/citite, dar nu neaparat, la unii are chiar efectul invers. Asa ca simpla purtare a ochelarilor nu inspira nimic special. O persoana nu se judeca dupa ochelari.
Multa sanatate.
Unor persoane chiar le sta mai bine cu ochelari. Trebuie sa stii sa-ti alegi rama care sa te avatanjeze si sa ai si atudinea necesara sa-i porti cum trebuie.
Nu toti pe aici avem varsta la care sa radem de oamenii care poarta ochelari. De la o anumita varsta e doar un detaliu care trece neobservat la fel cum cineva are parul mai scurt sau mai lung sau brunet sau saten
Sunt niste persoane ca celelalte. Nu vad nici o schimbare in a sta cu ochelari sau fara, nu fa prostia sa nu porti ochelari ca o sa ai mari probleme cu ochii si nu ti-ai dori asta.
Ignora-i pe cei care fac misto de tine zicand de tine ca esti aragaz cu patru ochi, sunt niste copii care dupa parerea mea nu au niciun viitor, criticandu-i pe ceilalti dupa felul cum arata.
Sincer sa iti spun, in general oamenii care poarta ochelari mi s-au parut, de cand eram mic si pana astazi, oameni mai inteligenti habar n-am de ce am parerea asta, pentru ca inca o am, personal nu port ochelari, insa mereu cand vad un om cu ochelari ma gandesc ca e mai cu nasul in carti/PC (pe lucruri mai serioase) decat ceilalti...asta daca nu are ochelari ca deh, e batran saracu'
Mary Marry întreabă:
Maryna78 întreabă:
unoarecareinbazadedate întreabă: