| ☆ Danny☆ a întrebat:

Voi ce pasta de dinti folositi? CAre credeti ca este mai buna si albeste dintii?(Eu folosesc gliser).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ems a răspuns:

Si eu tot glister folosesc si e buna. happy Am folosit si Blend-a-med 3D white pearl, e bun si ala.happy

21 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Blend-a-med 3D white pearls happy

| traficanta a răspuns:

Si bicarbonat de sodiu la 10 zile scuza-ma happy

| Ioana1984 a răspuns:

Doctorita mea m-a sfatuit AZ cica e buna si la bine da rezultate, chiar sunt mai albi dintii.Sau daca nu gasesti AZ e foarte buna si SENSODYNE.Succes.

| Reinkaos a răspuns:

Eu folosesc Daily Shine, este o pasta de dinti foarte buna pentru ingrijirea dintilor.

| Andreea_1745 a răspuns:

Blen da Med 3D white si Colgate sunt foarte bune.Se vad rezultate majore dupa ce te speli cu ele.Bafta!

| Sua a răspuns:

Tot gliser folosesc si eu

cea mai bunawinking

| RфZaημtzα a răspuns:

Momentan folosesc Super Cristal. E buna.hee hee. Dar ca sa ai dintii mult mai albi te poti spala cu sare de lamaie sau bicarbonat. Sper ca te.am ajutat.
Zambete, RoZanutsa te iubeste!

| JustShadows a răspuns:

Buna! Eu folosesc Colgate, dar pentru albirea dintilor, sincer nu cred ca o pasta de dinti iti poate albi dinti, ii poate face doar sa para"ingrijiti"laughing, cred ca daca vrei ceva pentru albirea dintilor trebuie sa ceri sfatul unui stomatolog! Ai grija de tine!happy

| AnToOniiia a răspuns:

Nu cred ca exista o pasta care sa iti albeasca dintii. Dupa parerea mea sunt la fel d. p. d. v. al rezultatelor, iar tot ceea ce le deosebeste este pretul, precum si aroma. Deci, alege'ti pasta d dinti preferata dpa aroma, si nu dpa pretwinking

| mika a răspuns:

Eu una folosesc colgate thinking nu stiu care e mai buna thinking important e sa te speli regulat tongue

| razvan1008 a răspuns:

Aquafresh herbal si aquafresh 3 frsh&mindy

| razvan1008 a răspuns:

Nu-ti albeste nicio pasta dintii ca am incercat si eu

| Candy_8357 a răspuns:

Colgate maximum cavity protection e foarte buna... dar depinde trebuie sa ii priasca si dintilor

| ...:::My\Tears/Run\Black:::... a răspuns:

Blend-a-med 3D white...
mi-a albit dintii din prima saptamana :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow, te speli pe dinti, eu nu.

| MBG a răspuns:

Acea pasta de dinti este buna, dar daca vrei sa iti albesti dintii foloseste bicarbonat!

| Madalina1455684 a răspuns:

laughingEu folosesc Colgate dar sincer nu stiu care e asa de buna.
Dupa reclamele de la tv nu pori sa te iei ca na si aia sunt platiti parerea mea.
Oricum important e ca o folosesti.Bine o fi important si de care folosesti dar daca folosesti una e foarte binewinking.

| luciana_8039 a răspuns:

Eu folosesc colgate sai blend-a-med 3d white pearl:X este foarte buna sau parodontax daca vrei sa scapi si de sangerarile gigiilorhappy
sper ca te-am ajutat...pwpikkiss

| KostikaFaraFriKa a răspuns:

Sensodyne e cea mai buna.Sensodyne folosesc.

| Stefaniaaa a răspuns:

Colagtehappy

| Bya_2333 a răspuns:

Colgate e cea mai buna ti-o recomand si tiehee hee

Întrebări similare