Eu una cred ca nu este bun.De aceea merg foarte, foarte rar.
Au aratat multe reportaje la TV cu mancare stricata, sau expirata. Foarte multi oameni s-au imbolnavit in aceste fast-food'uri. M-i se pare mai corect sa iesi la un restaurant decat la McDonald's sau KFC.
Nu stiu ce sa zic, eu nu mananc foarte des de la McDonald's, merg cam o data pe luna, dar imi place mancarea de acolo, o ador chiar daca stiu ca nu e sanatoasa.
O singura data s-a intamplat sa mi se faca rau dupa ce am mancat de la McDonald's, dar atunci am mancat ce comandasem dupa aprox 2 ore de cand o cumparasem(nu trebuie sa treaca mai mult de 30 de min).
In rest, ador mancarea de la Mac.
Pupici:*
Eu locuiesc intr-un oras unde nu este Mc si imi e foarte mare pofta. Tata e avocat si merge de multe ori in orasele in care este Mc dar eu is la scoala si nu pot merge cu el. In week`end fac temele kilometrice. Eu mananc chiar foarte rar de la Mc si imi plac foarte mult. Mie imi plac pentru ca mananc foarte rar. Si da sanatoase nu sunt. Adica maioneza aia are un gust diferit fata de maioneza facuta in casa si si ketchup-ul nu e bun. Mie imi plac doar cartofii si Big Macul Dar tie dc nu iti plac?
McDonalds clar nu e sanatos. Dar bun . Cum zici tu, o data pe luna nu te omoara.
Dai o gramade de bani pe prostii.cand poti frumos sa iti cumperi cartofi de la piata de banii aia
sau carne de la magazin. dar ce sa facem.atrage enorm lumea acolo.si cica e criza.
Pai sincer acum daca tie ti se face rau nu inseamna ca la toti li se face rau si ai dreptate ca nu este bun deoarece este FAST-FOOD poate ca sunt chimicale dar nu inseamna ca trebuie sa mancam in fiecare saptamana si daca chiar ti se face rau nu mai manca de acolo... ia-ti de la alt FAST_FOOD! :*
Si cei care le place mcdonaldul asta sa stiti ca nu este bun deloc.nici nu stiti cate miliarde de chimicale mancand tampenile lor! asa ca dezobisnuitiva! NU ESTE BUN!
Mie imi place de la mec, dar nu cred ca e mancarea prea sanatoasa mancarea de-acolo. Spun asta pentru ca nu am vazut si eu un reportaj exact in care sa arate cum fac mancarea. Deci daca ascund atata, inseamna ca baga prafuri si chimicale in prostie.
Am citit mai demult ca acea carne este radiata, nu stiu daca si la noi se intampla asta dar daca ma gandesc la prepararea la microunde, imi piere orice pofta chiar de mirosul e imbietor!
Azi am mancat de acolo 2 senvisuri si cand am ajuns acasa, eram anemica, dar burta tot era plina de la mc
ca si cum mc intra in burta ta si iti ocupa spatiul special ca sa nu mananci de altundeva
Wladutz întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SkandallKamataru întreabă:
dobrin1019 întreabă: