Ideea cu pastila nu este buna.din cate stiu eu nu poti lua de cat 2-3 pastile p an. daca iei mai multe ai sansa sa nu mai ramai. poti sa folosesti un ob.asta numai in cazul in care nu iti curge foarte mult.sau sa bei tarie ( whisky ) din cate imi aduc aminte Xprietena mea cand megeam la petreceri si era in perioada asta nu punea gurita pe tarie.in cazul ei a functionat pentru ca atunci cand a baut tarie i sa oprit.nu stiu ce sa spun. daca vrei poti incerca dar ai grija cata tarie bei nici eu nu stiu cat sa bei.succes :*
Whisky, Vodka, Tuica, Palinca. Inoti bine de tot dupa ce tragi vreo 300 ml Si nu conteaza ca esti pe stop
Daca nu e abundent poti folosii un ob.iar daca vrei sa-l opresti gasesti la farmacie o fiola pe care o bei si ti-l opreste in ziua respectiva.fiola se numeste vitamina k.scrie ca se face injectabil, dar eu am baut-o pur si simplu si a avut efect.nu te deregleaza deloc.
Idee cu pastile nu este buna, pentru ca din cate am auzit eu nu poti lua mai mult de 2-3 pastile pe an pentru ca o sa existe sansa sa nu mai ramai. daca nu o sa iti curga foarte mult poti folosi un ob.sau daca vrei sa iti treaca am mai inteles ca trebuie sa bei tarie ( wishky) si nu iti mai curge de loc.cel putin Xprietena mea cand era in perioada asta si se nimerea sa mergem la o petrecere nu punea gurita pe tarie.si atunci cand punea nu ii mai curgea.nu am inteles ideea dar la ea se intampla.