| Diana8012001 a întrebat:

voi merge intr-o excursie si am o problema... Vom vizita paradisul acvatic si vom inota. dar eu atunci voi fi in perioada lunii in care, stiti voi ce se intamplla. ce as putea folosi sa pot innota?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| uncens0red a răspuns:

Ideea cu pastila nu este buna.din cate stiu eu nu poti lua de cat 2-3 pastile p an. daca iei mai multe ai sansa sa nu mai ramai. poti sa folosesti un ob.asta numai in cazul in care nu iti curge foarte mult.sau sa bei tarie ( whisky ) din cate imi aduc aminte Xprietena mea cand megeam la petreceri si era in perioada asta nu punea gurita pe tarie.in cazul ei a functionat pentru ca atunci cand a baut tarie i sa oprit.nu stiu ce sa spun. daca vrei poti incerca dar ai grija cata tarie bei laughing nici eu nu stiu cat sa bei.succes :*

6 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Whisky, Vodka, Tuica, Palinca. Inoti bine de tot dupa ce tragi vreo 300 ml big grin Si nu conteaza ca esti pe stop laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu am o idee poate merge ia o pastila de adoua zi sa iti vina acum si pe atunci sa fie gata
habar n-am nu-s in domeniu asta poate merge

| dalila a răspuns:

Daca nu e abundent poti folosii un ob.iar daca vrei sa-l opresti gasesti la farmacie o fiola pe care o bei si ti-l opreste in ziua respectiva.fiola se numeste vitamina k.scrie ca se face injectabil, dar eu am baut-o pur si simplu si a avut efect.nu te deregleaza deloc.

| uncens0red a răspuns:

Idee cu pastile nu este buna, pentru ca din cate am auzit eu nu poti lua mai mult de 2-3 pastile pe an pentru ca o sa existe sansa sa nu mai ramai. daca nu o sa iti curga foarte mult poti folosi un ob.sau daca vrei sa iti treaca am mai inteles ca trebuie sa bei tarie ( wishky) si nu iti mai curge de loc.cel putin Xprietena mea cand era in perioada asta si se nimerea sa mergem la o petrecere nu punea gurita pe tarie.si atunci cand punea nu ii mai curgea.nu am inteles ideea dar la ea se intampla.

| uncens0red a răspuns:

Scuze ca am trimes de 2 ori dar nu mi-a aparut ca sa afisat happy

| Diana8012001 explică:

Nu pot folosi OB, deoarece sunt virgina. happy Multumesc pentru intrebari!