Ţi-ai dat singură răspunsul când ai spus "ştiu că nu-mi fac bine". Dacă mătuşa nu are nimic, probabil ştii că mulţi au ajuns la probleme din cauza băuturilor cola. Cel mai bine, fă un efort de voinţă şi renunţă la ele.
Faptul ca la 53 de ani "nu are diabet sau alte probleme" nu inseamna ca nu va avea probleme la 60 de ani, la 65 de ani sau la 70 de ani. Abuzurile de orice natura au efecte care se cumuleaza in timp. Iar abuzul de zahar este unul dintre cele mai periculoase.
Ca sa stie toate persoanele de aici. 1 Diabetul nu este provocat de zahar, e doar un mit fara nici macar o samanta de adevar, 2, 5litri de cola zilnic nu ar avea cum sa cauzeze probleme cu inima deoarece contine aproximativ 340mg cofeina, iar doza letala este de 10grame si zilnic nu se recomanda depasirea a 400mg
Sunt sanse sa se creeze probleme cu inima, dureri foarte mari, in plus, zaharul si restul de prostii pe care le au sucurile acum pot conduce la reflux extrogasofagian, de care am avut parte la un moment dat, si sa nu zic iar dureri vrasaturi etc.
Reflux extrogasofagian ?
Ce-i ala? Eu stiu de gastroesofagian.
Greseala mea, gastrofagian trebuia sa scriu.
minix20 întreabă:
anonim_4396 întreabă: