| CristinaCristi a întrebat:

Buna vreau cat mai multe raspunsuri! repet intrebarea anteioara:ieri am fost la doctor cu mama la ecografie sa vada "ce face" bebita pe care o asteapta. sta cu capul in jos chiar din saptamana. a 28 a credeti ca e ceva normal? se va naste mai devreme? am inteles ca in luna a 8 a bebelul moare este adevarat? iar in a 7 a luna traieste. sa zicem ca se naste in a 7 luna se naste prematur? si ce inseamna prematur. am mai fost cu mama acum 3 saptamana si tot cu capul in jos era semn ca vrea sa iasa nu? va rog ajutati'maaaaaa nu stiu ce sa fac,. mama lar suna pe doctor dar ii ie frica ca ziua urm sa o interneze in spital. aaa alceva are planceta previa data trecuta cand am fost la doctor cu ea avea planceta din cate am inteles (nu stiu sa ma exprim)de un iese la 15 cm sau mm (dar nu cred )pana la inceputul placentei. iar ieri cand am fost a mai coborat o bucatica la 14 cm _(mm)!? cum e 14 cm sau mm?!?!? va rog ajutati-ma urgenttt! funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Pentru ca mama ta sa nu aiba probleme si sa nasca la termen, are nevoie sa stea la pat foarte mult timp si sa nu faca nici un fel de efort fizic. Aici poti si tu sa-i fii de folos, ajutand-o la treburile casei. Nu te mai stresa in legatura cu bebelusul. Pozitia normala a fatului in ultimele 3 luni este cu capul in jos, asta nu inseamna ca se va naste mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te alarma! Bebele se naste va naste in a 9 luna! Am auzit ca din a 7-tea luna incepe sa stea cu capul in jos pregatindu-se! Dar nu are cum sa se nasca in a 7-a luna! Nu te alarma nici tu, nici mama ta! Si in a 8-a luna bebele nu moare! Daca ar muri nu s-ar mai naste in a 9-a luna! Din intrebarea ta reseie ca moare in a 8-a luna si invie in a 9-a! Totul va fi bine!