| JustAlice a întrebat:

Vreau niste sfaturi cu medicamente pentru dureri de burta sau stomac.Am mancat alaltaieri niste crenwursti si am varsat tot pe la ora 3 dimineata...Si acum ma doare burta.Va rog dati-mi niste sfaturi cu niste medicamente ce pot lua sa treaca! Cat mai multe raspunsuri. Dau fundita.sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nicrom1 a răspuns:

Metoclopramid, ieftin si bun plus ca nu are contraindicatii.Ranitidina? Cit despre refacere, saruri la plic pentru ca ai acum un dezechilibru.si mincare usoara. Daca vorbesti de cremwursti probabil ca este o indigestie serioasa si vorbim si despre diaree, acolo da-i cu furazolidon-forte, 2 pastile la inceput daca diareea este puternica.Si neaparat SARURI pentru echilibrare...Plus un regim dietetic, usor si fara grasimi si prajeli

6 răspunsuri:
| ecristinamc a răspuns:

Ia un algolcamin.
Sau Alin.
Au efecte instantanee.

Pentru efect idnelungat nu cunsoc
Sryy

| anad a răspuns:

Ceai de musetel si menta, furazolidon sau saprosan, metoclopramid, orez fiert cu putina sare, apa minerala.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai degraba bea ceai cald de musetel neindulcit si mananca paine prajita bine simpla sau cu branza proaspata de vaci.

soothe
| soothe a răspuns:

N-ai nevoie de medicamente pentru asta. Ceaiuri (musetel, galbenele, coada soricelului) sau pur si simplu niste apa in care ai fiert cateva feliute de ghimber. Ceaiul de menta nu este bun iarna (in general menta este buna pentru atunci cand ai diaree vara). Bea insa cam o cana de ceai la fiecare ora ca sa se curete bine stomacul/intestinele. Intreb si eu: tu ai nevoie de cat mai multe raspunsuri sau sa iti treaca burta?

| Anna:) a răspuns:

Dicarbocalm, Reuprofen sau Ranitidina

| roxanaa a răspuns:

Maalox suspensie orala sau o lingurita de bicarbonat de sodiu diluat in apa - daca ai arsuri; Mezym- daca ai greata; smecta - daca ai diaree- dezinfecteaza; no spa daca ai crampe. Si un regim cat de cat. Bafta!