| wolfves a întrebat:

Buna, vreau pareri despre Lasermed in privinta eliminarii alunitelor (prin laser sau interventie chirurgicala). Pareri personale, ale cunostintelor, prietenilor etc. Nu vreau sa imi spuneti ca nu e bine sa fac asta sau altele, chiar nu mai pot sta asa din moment ce este aproape in mijlocul fetei. Si vreau sa stiu si care este cea mai buna si indicata metoda de eliminare pentru a ramane o cicatrice cat mai mica (sa nu se mai vada aproape deloc), deoarece ar fi foarte vizibila in locul acela si chiar nu imi doresc asta. Mentionez ca este iesita in relief, adica mai clar, o pot simti la atingere, si maro. Nu este prea mare, dar este intr-un loc extrem de deranjant. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Mie mi-au fost eliminate de pe obraji 3 alunite mari maronii (cat o boaba de mazare), chirurgical, cu anestezie locala. Interventiile au durat in total mai putin de jumat de ora, cu tot cu anestezia.
Dupa o luna nu s-a mai vazut nici o urma.

5 răspunsuri:
| VagnerLoveVL30 a răspuns:

Unde o ai?

| wolfves explică (pentru VagnerLoveVL30):

Pe nas, si sper ca nu este doar de curiozitate intrebarea, pentru ca nu imi face placere sa vorbesc despre asta.

| Donsavas a răspuns:

Discuta cu dermatologul care se va ocupa de intervenție. E o problemă estetică și atâta timp cât te deranjeaza, mi se pare normal sa o rezolvi.

| VagnerLoveVL30 a răspuns (pentru Bula):

Te-a adormit?

Bula
| Bula a răspuns (pentru VagnerLoveVL30):

Nu, doar anestezie locala. Nici n-am simtit nimic.