Cola nu este altceva decat OTRAVĂ. Prin faptul ca conţine acid fosforic, care in exces distruge proteinele si lipidele, cofeina care nu te lasă să dormi, foarte mult zahar care produce hiperactivitate si glicemie ridicată (deci, rişti sa faci diabet insulino-dependent) plus efectul cel mai greu de combătut: duce la obezitate. Consuma treptat sucuri naturale din fructe proaspat stoarse sau ceaiuri.
Bai de ingrasat nu cred ca ingrasa. dar de daunat ogranismului da sigur! fa un mic experient pune o bucata de carne intr-un pahar cu cola si las-o cateva ore. dupa analizeaza rezultatul si gandeste-te ca asta se intampla cu stomacul tau cand bei cola. esti sigura ca inca mai vrei sa faci asta?. incearca alte sucuri pe cum prigat, fanta, nestea, lipton, schweppes, care sunt mult mai santoase in compartie cu cola, pepsi.
Buna! Ai putea sa consumi sucuri naturale(dar nu din magazin ci facute acasa). Da, ingrasa. Fundita?
Si eu sunt la fel...simt nevoia in fiecare zi sa beau! Toate bauturile cu acid ingrasa, sa icnercam sa il inlocuim cu altfel de suc, eventual fara acid. sper sa pot reusi! Mult succes si tie :*
Logic ca dintr-o data nu te poti opri asa ca fa in felul urmator:o saptamana bei 2 litri pe zi. Dupa aceea inca o saptamana dar cu 250 ml mai putin.Si ai sa vezi ca vei ajung sa nu mai bei.
Logic ca dintr-o data nu te poti opri asa ca fa in felul urmator:o saptamana bei 2 litri pe zi. Dupa aceea inca o saptamana dar cu 250 ml mai putin.In timp nu vei mai bea deloc.Si da, ingrasa.
Nu numai ca ingrasha da e cel mai chimical suc.iti distruge stomacul in timp... nu e sanatos
Sincer nu stiu cum sa te ajut dar.ai putea in fiecare zi sa bei tot mai puti pana te lasi.
Eu beau doar ocazional parca e vorba de alcol asa am spus (ocazional) haha
succes
Nu stiu daca e adevarat ca ingrasa. E posibil asta daca bei in cantitati enorme.Si eu eram dependenta de cola pana intr-o zi cand m-am trezit dimineata cu arsuri groaznice.Nu am stiut de la ce dar cu timpul mi-am dat seama ca era de la cola.Ca sa renunti iti trebuie putina ambitie.Eu acum beau foarte rar cola.De la cola am trecut la fanta, dupa la nestea si dupa la capi.Acum prefer sa beau apa minerala decarbogazificata partialsucces.
DinuEu întreabă:
LilWayneGreen întreabă: