| aanaaaaxqq a întrebat:

Buna. Vreau raspunsuri serioase. Am probleme cu nervii si aseara m-am enervat extrem de tare si am dat, plangeam, tremuram in timp ce voiam sa explic ceva si la un moment dat nu mi-am mai simtit maxilarul, n-am mai putut sa vorbesc si acum ma doare rau, e normal sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Evident ca nu-i normal!
Ti-ar trebui o evaluarea psihiatrica si tratament serios, fiindca un asemenea comportament agitat si violent nu este deloc normal si fara tratament ajutator, boala poate evolua.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este normal.

| Catrice a răspuns:

Din moment ce știi ca ai o problema, de ce nu o și rezolvi?

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Consulta un medic neurolog. Daca mergi la psihiatru nici nu te vindeca, nici nu te lasă să trăiești. Sănătate!

| Violleta2022 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Nu are nevoie de neurolog pentru crize de isterie si nervi!

| DeMicUnCălător a răspuns:

Poți paraliza sau face un stroke.
Incetează să te mai enervezi. Nu iți este BENEFIC.

| 1234568807 a răspuns:

Du-te la doctor

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Problema ta e,, nesatulul,, un handicap de care a vorbit parintele Arsenie Boca.
daca mai explici plangand, tremurand, cu dorinta mare. urmeaza sa-ti paralizeze gura.
nu te crede nimeni, vezi-ti de treaba si atat.
sunt sigur. daca gasesc postarea pe google ti-o las

| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns:

Nu, nu e normal, du-te la un medic psihiatru. Si eu plangeam, pana mi s-au strans in ultimul hal buzele si simteam furnicaturi in tot corpul. M-am dus la un psihiatru si acum sunt cu mult mai bine.

| Roger645 a răspuns:

Buna, nu e normal, poate te-ai lovit involuntar in momentul crizei. Dramele astea "existentiale" de regula dispar cu varsta. Nu poti evita pricina care declanseaza crizele?