| OupS a întrebat:

Buna!vreau sa am dinti mai albii,ce pot face?
FUNDA la un rasp care functioneaza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Solutia consista in consultul medical la dentist si el se ocupa de inalbire.

| sweetdyana18 a răspuns:

Incearca sa te speli cu sare...sau este o pasta colgate care albeste dintii...

| john1008 a răspuns (pentru sweetdyana18):

Cu pasta de dinti si cu sare?

| sweetdyana18 a răspuns (pentru john1008):

Vad ca nu ai remarcat aparitia cuvantului "SAU"...sau probabil nu faci diferenta dintre cuvintele "si" & "SAU"...Iti recomand un control la doctor SAU mai bine vezi-ti de treaba ta. tongue

| john1008 a răspuns (pentru sweetdyana18):

Cu apa si cu sare.
ggg.

| sweetdyana18 a răspuns (pentru john1008):

Invata sa citesti...si dupa aia sa comentezi tonguetongue

| FreakyChucky a răspuns:

Pai ca sa ii ai mai albi iti trebuie timp... daca te speli pe langa pasta de dinti si cu bicarbonat/sare de lamaie, o sa ii ai mai albi in 1-2 saptamani...
Just try it...

| john1008 a răspuns:

Spala-te pe dinti mai des.
Funda?

| OupS explică (pentru john1008):

Poi ma spal si de 5 ori pe zi.ii am albi dar uni colegi ii au si mai albi

| Zalier a răspuns:

Buna, o albire la dentist te-ar costa intre 450-800 RON, destul de costisitor dar iti ofera un zambet foarte frumos dar destul de costisitor.
Totusi, ai putea sa iti freci dintii dupa fiecare masa cu monoxid de carbon, si sa ii speli cu Blend-a-med 3D White Luxe, eu asa fac si am dintii albi.

| OupS explică (pentru Zalier):

Unde pot gasi monoxid de carbon?

| Zalier a răspuns (pentru OupS):

Te duci si ceri cam la orice magazin alimentar, sau la farmacie, mai mult ca sigur gasesti, nu costa mult si il primesti sub forma de pliculet.

| Zalier a răspuns (pentru OupS):

Scuze, era vorba de bicarbonat de sodiu nu de monoxid de carbon, le-am cam incurcat.