Sa cauti o stea cazaoare si sa-ti pui dorinta asta... daca nu mergi la dr bisturiu
Stai linistita... nu iti trebuie neaparat niste sani mari pentru a. ti arata feminitatea.sunt multe alte mijloace cu care sa cuceresti un baiat( felul cum vorbesti, cum privesti cea ce faci, etc...totul tine de tine...)... sper sa tii cont de sfatul meu.pentru ca e un sfat dat de la un baiat care stie ce vrea de la o fata......
. apropo de masaje...nu exista masaj pentru asa ceva. iar din experienta mea de maseur iti pot spune ca masajul sanilor este contraindicat, iar explicatia e simpla...masajul se face in special pe muschi iar sanii sunt niste glande.mamare...
si sa refenim la problema sanilor...parerea mea este sa iti iubesti corpul asa cum ti la creat dumnezeu.sa nu apelezi la bisturiu sau mai stiu eu la ce alte tratamente... IUBESTE. TI TRUPUL:X
cu stima si respect un baiat care ar aprecia daca asculti aceste faturi
Florin, 20 de ani, Brasov
Exista tot felul de tratamente pe baza de hormoni pe care nu ti le-as recomanda, in primul rand nu dau randament dar cel mai grav este ca iti afecteaza in mare masura metabolismul. Sfatul meu este sa-ti lasi corpul sa se dezvolte in voie, nu exista un motiv anume pentru care sanii nu se dezvolta.Singura solutie ar fi implanturile de silicoane dar pentru asta ar trebui sa mai astepti cativa ani timp in care sunt sigura ca vei scapa de acest complex!