Buna,
Ai o greutate normala din punctul meu de vedere si din cel medical. Daca arati bine si te simti bine atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Bună.
Cu sinceritate și cunoștință de cauză, trebuie să mai pui 4 kilograme pe tine. Dacă mai slăbești, te pândește anorexia!
Pa, pa.
Mai ingrasa-te 4kg. la 1.55 ar trebui sa ai 45 de kg ca sa arati perfect
Nu numarul de kg iti spune daca trebuie sa slabesti, caci fiecare are un tip diferit de corp.Numai tu poti decide daca mai trebuie sa dai jos.Te simti grasa? Atunci slabeste prin sport.Numarul pare normal, dar daca tu simti ca e ceva in legatura cu greutatea ta, nimeni nu te opreste sa o schimbi.
Nu
desi se spune ca pentru o silueta de model trebuie sa ai in inaltime cu 10 mai putin ca in greutate, adica tu ar trebui sa mai slabesti 4 kg.
Conform IMC esti subponderala, deci, mai trebuie sa iei in greutate. Poftim un link: http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html.
Am calculat si pentru a intra in greutatea normala ar trebui sa pui intre 3, 5 si 18, 9 kg. Adica, greutatea ta ar trebui sa fie cuprinsa intre 44, 5 si 59, 9 kg.
Nu trebuie sa slabesti! Sincer m-am cam saturat de fetele care vor sa slabeasca vor sa se vopseasca nu stiu cum de la 13-14-15 ani! Trebuie sa fii mandra de tine, nu conteaza cum esti, grasa slaba, inalta, scunda.
La inaltimea ta de 1.55 daca ai 41 kg este mai mult decat bine. Am o prietena ce are 13 ani si are 50 kg. Stai linistita ca nu trebuie sa slabesti.
Nu pentru ca esti in crestere si oricum trebuie sa ai inaltimea - zece = greutatea
Nu trebuie sa slabesti. Greutatea ta e potrivita la 15 ani. Alte persoane au greutatea asta la varste mai mici.