| amaliiia23 a întrebat:

Bună,
Vreau sa dau la liceul militar si am peste cateva zile analizele. Eu am fumat mult timp, insa de vreo saptamana m-am lasat. Aveti vreo idee daca o sa aiba ceva probleme la radiografie din cauza tutunului? Ofer fundă, mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pai daca ti-ai bulit plamanii, sigur ca o sa se vada.
Dar, pentru numele lui D-zeu, de la ce varsta fumezi daca acum abia dai la liceu si tu fumezi de mult? Ai facut asta in toata perioada in care erai in crestere si dezvoltare, de copil?
Cata inconstienta!
Iti trebuie 10 ani ca plamanii sa-si revina, sa se curete, asta fara sa mai fumezi.

| Radu284 a răspuns:

Cum adica daca o sa aiba probleme?
Daca ai fumat mult, o sa se vada plamanii un pic incarcati, da.

| amaliiia23 explică:

Oh, serios? Chiar o să se vadă? Credeam că dacă am fumat 2-3 ani n-o să se vadă, ce pot spune... Elianna, ce e aşa wow? Mai nou se fumează de pe la 9-10 ani. Mă bucur că ai o latură critică bine dezvoltată, însă am cerut răspuns, nu critici.