| naoko a întrebat:

Vreau sa fac apendicita, nu intrebati si nu tineti la mine ca stiu ce fac.Ce trebuie sa mananc apoi sa fac pentru a avea apendicita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TreiSurori a răspuns:

Pai eu mancam una pe zi si tot am facut.
depinde de organism acum.
incearca cu 2-3

10 răspunsuri:
| dentartes a răspuns:

Cea mai proasta alegere. habar n-ai cat de important e apendicele pentru organismul unui om.

| naoko explică (pentru dentartes):

DELOC! Nu are nici o importanta!

| dentartes a răspuns (pentru naoko):

Pai atunci mananca seminte, si chestii de astea care contin multe seminte (rosii, ardei).

| ViseColoratee a răspuns:

Doamne, nu cred ca stii ce faci straight face. Oricare ar fi motivul, nu trebuie sa-ti afectezi singura sanatatea. Ai grija ce faci happy

Complicatiile apendicitei pot duce si la moartea bolnavului, deci, te rog, gandeste-te de doua ori straight face

| FadetoBlack a răspuns:

Bunăă
ciudat, am auzit că e nasol să faci apendicită... uff... persoane ciudate, în fine ca să ai apendicită, manancă roşii care conţin sâmburi sau măr, seminţe, tot ce conţine seminţe
baftă!

| TreiSurori a răspuns:

N`am mai vazut pe cineva care sa vrea sa faca asa ceva.
mananca multe seminte cu coaja, orice fel de seminte. eu asa am facut laughing

| naoko explică (pentru TreiSurori):

Cam cate pungi de seminte din alea mici(BIG) sa mananc iti dau funda daca raspunzi.

| TreiSurori a răspuns (pentru naoko):

Pai eu mancam una pe zi si tot am facut.
depinde de organism acum.
incearca cu 2-3

| frikk a răspuns:

Coji de seminte nut-line.dovleac,floarea-soarelui cat mai multe seminte sa fie

| AndreiCopac a răspuns:

Mananca pietricele

| Darius_Budacan_1995 a răspuns:

Apeleaza la un medicul de familie sau la un medic