Intrebarea asta o pun si eu, eu am 15 ani jumate si am 55 de kg, cam asa , eu beau ceai verde la o verisoara a funcionat, in cateva saptamana in 4, a slabit 10 kg. vreau sa incerc si eu, de fapt am inceput de vreo sa pentru., si sa stii ca si eu sunt pofticioasa si etc , iti urez succes.
Ai zis ca ai 15 ani? la 15 ani mananci ce spun parintii, in rest pentru slabit putine alergari prin parc, in camera ta abdomene, si mai putine dulciuri.nu zic sa nu mananci ciocolata, ciocolata da energie dar muceste pentru ea, adica fa exercitii fizice, danseaza, descarca-te, si incet incet ai sa slabesti.inca nu esti la varsta de a lua pastile.nu te mai gandi la asta.bafta
Dieta de 5 zile 5 kg i zi - pine dietica doar. a 2- lactate oricit si de orice fel a 3-legume a 4 - fructe a 5- carne! mie ma ajutat 5kg jos!
Ok!
Vrei saportio fusta scurta?
Vrei saaratibine?
Pieptul de pui si celelalte ai sale gasesti si la 40 de ani dar ce poti avea acum...
Deci...
Ar fi bine sa mananci imi putin
Sa alergi dupa scoala jumatate de ora alergand in curtea scolii
refuza sa mananci multe dulciuri
siconsulta siun medik
Buna! Poate te ajuta cu ceva asta:)
http://www.youtube.com/watch?v=HSu1Wo6Emvg&feature=related
Cred ca functioneaza.Pentru ca si eu cand am facut prima oara exercitiile am avut febra musculara.:p. Urmaresti toti pasii...iti dai seama cum e ordinea.
User252426 întreabă: