Daca ai reusit sa suporti durerea de la acele benzi cu ceara ai putea sa suporti si sa l smulgi cu penseta firele, daca nu incerc asi alta gama de benzi pentru epilat ca doar sunt o gramada de marci, eu una nu flosesc din astea ci ma folosesc de penseta. daca teaii iritat o data fii sigura ca si data viitoare o sa ti se inatmle la fel, daca ai incercat mia multe marci si tot te-ai iritat mai bine mergi la doctor dermatolog ca sa-ti faca niste teste si sa vada la ce esti alergica. succes in continuare!:X
Eu tot cu cele de care ai amintit tu folosesc si nu ma irit decat atunci putin,o ora doua,se inroseste putin apoi isi revine culoarea,dar daca la tine spui ca e mai rau incearca dupa epilare sa iti dai cu crema de galbenele,sau chiar baneocin,este un antibiotic,si sigur incerci si cu altfel de benzi desi sincer mie imi plac cel mai mult cum curata tot astea de la Sesu,daca optezi pentru penseta, iti vei plange toti mortii, e tortura curata, deci vezi poate rezolvi cu diverse creme dupa, succes
AdaAdela întreabă: