Da, doare. Dar nu tare. Si in plus doar pentru 2-3 secunde. Daca ti-l faci la un salon, asigura-te ca acel salon isi sterilizeaza tot timpul instrumentele si lucreaza intr-un mediu curat. Mai pot exista si alte pericole pe langa. Cum ar fi paralizia. Daca iti nimereste vreun nerv important, iti poti lua adio de la limba. Eu una mi-am facut pierce-ul singura in limba. Ce-i drept nu mai simt bauturile fierbiti decat atunci cand imi ajung in gat. Dar in rest e ok.
Principalele probleme cauzate de piercingul corporal sunt:
infectarea zonei respective;
infectiile aparute la nivelul buzelor si a limbii pot afecta procesul de vorbire, masticatie si inghitire;
infectiile de la nivelul mameloanelor pot duce la aparitia cicatricilor si limitarea procesului de lactatie;
in unele cazuri infectiile se pot raspandi in intregul organism, punand in pericol viata pacientului.
http://www.i-medic.ro/......l-corporal
Am vazut pe internet ca o persoana a murit din cauza asta, nu ma intreba ce a avut ca nu stiu prea multe, eu am vrut sa te avertizez. Funda?
Nu este dureros deoarece mi-a spus o prietena care si-a pus de curand la salon piercing in limba..Periocol nu exista, doar riscul sa se infecteze. Anyway, o sa-ti dea sfaturi despre ingrijirea lui barbatul/femeia care o sa ti-l puna.
Pe mine nu m-a durut cand mi-am facut.dar ai grija sa nu ti se infecteze... ca eu am o prietena si ia copt rana, dar acum este bine
Valee_Golban_1998 întreabă:
Mario1996 întreabă: