Sa ii santajezi ! Daca nu te lasa sa iti pui piercing nu mai faci nu stiu ce...sau le promiti ca daca iti dau acordul sa-ti pui te faci fata/baiat cuminte si nu mai fumezi(asta daca fumezi), nu mai iesi cu fetele/baietii prin club (in fine, chestii care pe ei ii enerveaza la culme). Daca niciuna dintre metode nu merge stai si tu cateva zile trist/a toata ziua in camera ta, nu iesi nicaieri, cand treci pe langa ei faci ochisori nevinovati de catelus.chestii de genu (la mine mereu functioneaza).
Incearca macar in fata lor sa fi constienta de avantaje dar si dezavantaje. Adica poti sa le zici ceva de genul" Mami... nu vrei si tu ca fata ta sa fie la moda? STiu ca o sa curga sange.si o sa ma doara, dar sti cum se spune -baba sufera la frumusete- " daca nu merge asta mai poti incerca ceva de genul " tati promit sa spal vasele, sa fac patul, sa spal, sa fac piata doar daca ma lasi sa-mi pun piercing " -stiu ca o sa te simti ca la inchisoare, dar nu ai de ales, daca nu-i convingi pe ai tai ca o sa te schimbi dupa piercing nu ai sanse... Eu cred ca ei nu vor sa renunte la acel copil mik-mik asa ca mai bine pune-te pe treaba si arata-le ca in corpul acesta maturizat a crescut acel copil pe care ei nu vor sa-l supuna la durere
p. s. am presupus ca esti fata daca nu e asa fara ofense
xoxooo, mary
Le poti spune ca mai devreme sau mai tarziu tot vei face asta si atunci nu le vei mai spune... Spune-le ca tu esti sigura pe tine in ceea ce priveste piercingul si nu vei regreta aceasta alegere
Buna! eu st o fata de 13 ani si st ff psionata de pirsuri am avut in limba si in buza...in buza mi s-a astupat gaura da mi-a voi reface/...parinti mei cand au auzi ca vreau pierce a zos ca st nesanatoasa dar dupa ce mam rugat de ei toata vara mau lasat...incearca sa fi cuminte si ascultatoare si sa le promiti ca daca te lasa sa-ti pui pierce in buza o sa faci tot ce vor ei{asta iti dai seama pana cand ai pirsu dupa aia faptul e konsumat...}crdema merita e super marfa sa ai pierce in buza da add deewtzyka sa mi vb?
Hay. Cunosc o fata de la tara care si-a pus piercing in buric, desigur parintii ei nu au lasat-o dar ea singura a strans ba, s-a informat unde sa mearga sa si-l puna a mers si cand a ajuns acasa parintii ei au vazito, au certato, presupun dar au lasat-o sa il tina. Poate poti face si u asa ceva daca nu... eu ce sa-ti fac. Eu am piercin in na, buza si am avut si buric dar le-am dat jos deoarece a inceput scoala si... yeah urasc scolasa si deea. Deci ori faci asta ori te rogi de ei pana nu mai poti, eu iti sugerez sa ti-l pui u singuara este cel mai bun mod.
Si eu imi dorecs din tot sufletul, dar nu ma lasa nici pe mine. si eu sunt in culmea disperarii! nu cred ca o sa mearga vreunul dintre sfaturi, dar o sa incerc! daca nu ma lasa imi pun cu magnet.... app de asta.
stie cineva un magazin din ARAD sau un site de unde imi pot cumpara pierce cu magnet? multumesc!
Daca in vacanta pleci undeva singura adyka fara parinti! fa-ti singura pirce in buza si cand ajungi acasa til scoti si iti dai cu fond de ten peste gaura si nu se obs nyk! la mine merge eu am plecat vara trecuta la bunici fara parinti si mi-am facut fara styrea lor si cum mereu inainte sa intru in casa imi dau cu fond de ten peste gaura si merge! sper saty fie de folos
Uite ce ai putea sa iti faci (iti iei un cercel cu magnet si til pui in buza, dupa aia te duci la mama ta si i spui ca ti-ai dat gaura, vezi cum va reactiona daca reactioneaza ceva de genu"a ce mai conteaza deja tiai dat gaura nu mai are rost sa vorbesc" te duci si iti dai deavarat gaura, dar daca se enerveaza tare si nu mai suporti poti sati scoti cercelul cu magnet si sai spui ca a fost doar o gluma... oricum multa bafta...
Dupa mine cel mai bine e sa iti pui unul cu magnet. mergi la ai tai, vezi cu reactzioneaza si daca nu spun nimic mergi si iti faci gaura. nu vreau sa te incurajez pentru ca nu e prea bine dar nah. daca tot vrei asta e cel mai ok dupa mine. :].
Poi nici parintzi mei nu au fost de acor sa imi dau in limba deoarece am doar 14 ani) si pana la urma le'am zis sa ma lasa sa'mi dau ca daca nu imi dau la un prieten si nu se stie ce mi'se intampla poate ajung pe la spital sau ca de genu...) si tata a fost de acord si mama a zis ca nu mai vb cu mine si tot mi-am dat si ea nu mi-a zis nimic .succes si tie:*
Si eu vreau sa imi pun piercing dar nu cred ca o sa ma lase dar o sa mai insist si o sa-i santajez...
eu zic sa-ti lasi camera dezordonata sa nu`i mai asc, sa nu mai faci mai nimic, etc etc...si sa le spui ca daca te lasa sa-ti pui piercing o sa-i asc si o sa-ti faci curat in camera, o sa fi mai cumite, la mine merge