| Lorena12345 a întrebat:

Buna,vreau sa imi spuneti si mie cei care ati slabit, cum si in cat timp? Precizez ca as vrea sa imi raspunda persoanele care au slabit mai mult de 10kg, si cateva sfaturi pentru mine ce as putea manca ca sa slabesc cat de repede se poate.Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

Sărbători Fericite!

http://i.imgur.com/t0pIB.jpg

| jawbreaker a răspuns:

Salut! Eu și soția mea am slăbit 15 respectiv 12 kilograme, cam în 2 săptămâni, cu dieta Dukan. Mănânci cât vrei și tot slăbești, e incredibilă dieta asta! Nu mi-a venit să cred până n-am simțit-o pe pielea mea!

| DeepzKyng a răspuns:

Nu trebuie ineaparat sa mananci putin asta e chiar nebunesc, trebuie sa ai o dieta variata sa manci de toate dar in cantitati mici! Incearca sa consumi cat mai multe legume si fructe, fa sport si plimbari lungi pentru ca intr-un fel sau altul si ele ajuta! Bea multe ceaiuri si incearca cure de slabire naturiste!