| PamPam_3003 a întrebat:

Vreau sa imi spuneti si voi parerea. Am 12 ani si 6 luni si am 1.56 inaltime. La mine in clasa sunt printre cele mai scunde. Iar daca sunt scunda, ce imi recomandati sa fac?
Funda + voturi :*!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lorreyn a răspuns:

Iti recomand inotul, dar si volley'ul sau baschetul sunt niste alternative. Insa inotul mi se pare mai sanatos.happy

5 răspunsuri:
| DevilWeasel a răspuns:

Mie nu mi se pare ca pentru varsta ta esti mica eu am 15 ani si am 1, 65, eu sunt mica laughing oricum o sa cresti pana la 21 de ani ai timp nu iti face griji xD happy si oricum este mai bine sa fi mai micuta de inaltime decat sa fi foarte inaltaaa happy Sper ca te-am ajutathappy

| Vio199 a răspuns:

Buna. Daca esti mai scunda ai putea sa te interesezi de un stil de imbracaminte care ar da impresia ca esti mai inalta sau ai putea la ora de sport, la scoala, sa ceri profesorului sa jucati basche si atunci cand joci: sa sari cat mai mult, sa iti intinzi maineil asa coloana si muschii coloanei vor fi solicitati pentru crestere + bea lapte si dormi cat mai mult crede-ma o sa te ajute am 1.65.

| iulia013 a răspuns:

Esti in curs de dezvoltare...o sa te mai inalti nu te ingrijora

| boogdan91 a răspuns:

Pune-ti o foaie de hartie sub picioare.

| anUcy a răspuns:

Joaca mult baschet.Chiar da rezultate!