| seby27278 a întrebat:

vreau sa incep sa slabesc pana la vara daca as incepe sa am o alimentatie cu fructe, legume si daca as merge cu bicilceta zilnic as reusi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O alimentatie cat mai echilibrata, nu doar cu fructe si legume(organismul are nevoie de mai mult), combinata cu minimum 40 de minute de bicicleta pe zi, te vor ajuta sa slabesti, treptat.In cazul in care-ti doresti o slabire consistenta, este posibil sa nu slabesti exact cat iti doresti pana la vara(poate dura ceva mai mult timp), dar primele rezultate se vor vedea pana atunci.Succes.

| AmanoYuno a răspuns:

Incearca sa mananci cat mai echilibrat sa zicem ca la micul dejun ai putea manca un fruct sau un sandvis cu niste suc s. a. m. d. iar inainte de pranz sau cina bea un pahar plin cu apa asa in stomacul tau va fi mai putin locwinkingin legatura cu mersul pe bicicleta ai putea merge cu bicicleta la scoala fiindca unele scoli au loc delasat biciclete...in tot cazul nu te infometa! un cubulet de ciocolata si/sau un pahar de suc acidulat pe zi nu o sati strice dar cel mai bine ar fi sa faci totul cu masura.crede-ma am incercatwinking

| MiSeSpuneTyna a răspuns:

Da ar fi ok.Si eu tot asa am reusit sa slabesc.Bafta!winking

| Doru19999 a răspuns:

Tine post acum ca suntem in postul Pasteluiwinking

| alesaro a răspuns:

Ai toate sansele, directia e buna. Intra si pe http://www.SlabescUsor.ro si hai sa discutam, trebuie sa fii atent la cateva lucruri, la cantitatea de proteine pe care o mananci zilnic, la numarul de calorii etc