Unde ai auzit tu asa o minunatie?
Ma umfla rasul gandindu-ma ca, daca pentru femei se cere control ginecologic, pentru barbati...tot la fel?
Barbatii ii fac o poza si o arata politistului la examinare Daca nu treci de lungimea minima, nu iei examenul
Stai liniștită. Cine ți-a zis asta, a vrut să-ți vadă reacția, ori spaima din priviri, iar dacă tu te-ai fâstâcit și ai intrat în panică, te-ai trădat singură. Dacă informația greșită ți-a dat-o mama ta, înseamnă că știe/bănuiește că-i ascunzi ceva. Dacă ți-a dat-o un prieten/ă a vrut doar să îți ia liniștea...
Buna, nu va fi o consultatie, doar ginecologul va completa in sectiunea aceea.
Cred ca ai o informatie gresita. Scoala de soferi neceita o fisa medicala ce consta in verificarea vederii, auzului.
Chiar daca vine cu tine la consult, consultatia e privata. La 18 ani iti sfatuiesc sa te impui si sa-i arati mamei tale sa-ti respecte intimitatea si prezenta respectiv absenta vietii sexuale.
Nu te controleaza acolo stai linistita, desi eu am dat si nu a trebuit sa merg acolo, poate trebuie sa mergi doar pentru o adeverinta de sanatate... Desi daca tot ti e frica, ar trebui sa mergi singura, gasesti tu o zi in care mama ta e de munca, si mergi fara sa stie , caz rezolvat. Ii spui ca nu mai trebuie sa mergi, si te duci singura
Deeaandreea9156 întreabă: