| MudaHeg a întrebat:

Bună! Vreau să mă ajutați cu ceva, dacă se poate. De ceva timp ma confrunt cu balonarea. Sunt zile în care nu mănânc mai nimic, dar beau foarte multă apă. Ideea este ca, după ce beau apa, mă și doare burta. Oare este pentru ca nu mănânc nimic, sau beau apă prea des? Mie îmi este mai mult de liceu, acum, că sunt dimineața și de obicei dimineața mă balonez și nu vreau să mă fac de rușine. Se poate să îmi recomandați ceva natural, pe care îl pot face acasă? Am citit că ceaiul de mentă este bun și aș putea să îmi fac zilnic, dar nu sunt sigură că va avea rezultate. Menționez că apa pe care o beau, este și rece. Și dacă îmi pot face ceai de mentă, este în regulă dacă îl beau cu 1 oră înainte de a merge la liceu? Mulțumesc tuturor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Poti sa mergi la marmacie si sa iei ceva de stomac cu, carbune, care absoarbe balonarea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Espumisan.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca merge la scoala espumisan-ul e o idee foarte proasta, pentru ca din balonare o sa o dea pe gaze
dar, ce stiu eu, poate vrei sa "produci" o stire de gen:
"atac, cu gaze intr-o scoala din Romania"
rolling on the floor

| MulteeIntrebarii a răspuns:

Și eu am aceeași problemă, poți să te uiți ce răspunsuri am mai primit și eu la întrebări legate de asta